Rio Sava Exploration održala Dan dobavljača u Loznici"/>

Rio Sava Exploration održala Dan dobavljača u Loznici


16. jul 2021

Na sastanku sa Timom nabavke 27 kompanija predstavilo svoje usluge

Rio Sava Exploration, ćerka firma kompanije Rio Tinto posluje u skladu sa ciljevima kompanije - da na svakoj lokaciji radi na osnaživanju zajednice. Posvećeni smo partnerskom odnosu koji donosi dobrobit zajednici, dobavljačima i našem poslovanju, a na isti način poslujemo i u Srbiji.

Tim nabavke je organizovao Dan dobavljača u Loznici, koji će se u narednom periodu redovno održavati jednom mesečno, druge srede u mesecu. Cilj nam je da podržimo osnaživanje srpske privrede, da unapredimo mogućnosti i konkurentnost domaćih dobavljača, kako bi u svakom trenutku mogli da odgovore na zahteve tržišta, kao i da pružimo priliku svim zainteresovanim kompanijama da postanu deo našeg Projekta.

„Zadovoljstvo nam je što je čak 27 domaćih kompanija prisustvovalo prvom Danu dobavljača ovog tipa koji smo organizovali. Verujemo da ćemo zajedno, uz podršku i ekspertizu koju poseduje multinacionalna korporacija Rio Tinto, doprineti tome da domaće kompanije budu najpoželjniji dobavljači. I to ne samo za Rio Tinto, već da će zahvaljujući partnerstvima koja razvijamo, sutra biti konkurentni i pravi izbor i drugih velikih korporacija..“, izjavio je Nemanja Stojić iz Tima nabavke Rio Sava Exploration.

Rio Sava Exploration poziva sve zainteresovane kompanije da se prijave i iskoriste priliku da predstave svoju kompaniju na predstojećem Danu dobavljača, koji će biti organizovan 11. avgusta u Loznici.