Donacije školama


Važan deo lokalne zajednice su njene najmlađe generacije, čije obrazovanje je od neprocenjivog značaja. Uspešno sarađujemo sa brojnim školama u lozničkom kraju, koje smo kroz naš program donacija podržali u stvaranju boljeg i bezbednijeg okruženja za učenje i igru njihovih đaka.

Jedna od poslednjih donacija, na koju smo ponosni, srednjoškolcima u Krupnju je omogućila da svaladavaju najnovija tehnološka znanja uz pristup najmodernijoj opremi. Uplaćena su sredstva za renoviranje kabineta za ekonomiju i nabavljeni su novi kompjuteri i sva prateća oprema neophodna za izvođenje nastave (18 kompjutera i monitora, skener, štampač). Kako bi generacije koje dolaze bile spremne za rad i svakodnevni život u okruženju koje se ubrzano tehnološki razvija i digitalizuje, prepoznali smo značaj da ih u tome podržimo.

Do sada smo kroz program donacija pomogli u kreiranju boljih uslova u nastavi i energetski efikasnije sredine. Podržali smo zamenu stolarije u školama u Gornjim Nedeljicama i Lipiničkom Šoru. Školama u Dragincu i Tršiću donirali smo kosilice koje su im bile neophodne da bi osigurali bezbednost đaka i ulepšali svoje školsko okruženje.