Pravila ponašanja na Rio Tinto digitalnim kanalima


Zvanični Fejsbuk, Instagram i Jutjub kanali kompanije predstavljaju prostor namenjen sigurnoj razmeni mišljenja o svemu što se tiče aktivnosti Rio Tinta.

Ohrabrujemo vas da podelite svoje utiske, a na sva vaša pitanja i/ili komentare ćemo se truditi da odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Bez obzira što kao kompanija uređujemo ove kanale, u isto vreme podržavamo svaku otvorenu diskusiju.

Kako bi svima bilo omogućeno pozitivno iskustvo prilikom korišćenja Rio Tinto kanala, molimo vas da prilikom objavljivanja imate u vidu da:

  • Ne dopuštamo komentare koji su nepristojni, uvredljivi, nekulturni, diskriminišući, vulgarni, preteći ili komentare kojima se krši zakon.
  • Lični napadi, vređanje drugih osoba, internet nasilje i zlostavljanje neće biti dozvoljeni.
  • Zabranjeno je spamovanje, objavljivanje promotivnog materijala ili postavljanje linkova ka sajtovima trećih lica.
  • Zadržavamo pravo da po sopstvenoj oceni uklonimo komentare i blokiramo naloge onih lica koje krše ova pravila ponašanja.
  • Uklonićemo sadržaje koji su uvredljivi, obmanjujući ili šire lažne informacije.
  • Molimo vas da poštujete drugačije stavove od vaših. Različita mišljenja su dobrodošla.
  • Poštujemo prava intelektualne svojine drugih i očekujemo isto od članova naše zajednice. Molimo vas da se uzdržite od kopiranja, distribuiranja, objavljivanja ili reprodukovanja u celini ili delimično bilo kog objavljenog materijala bez prethodne pisane saglasnosti kompanije. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na slike, video zapise, tekst i drugi sadržaj. Neovlašćeno korišćenje ili modifikacija materijala može narušiti autorska prava i prava zasnovana na zakonu. Kršenje ove smernice može dovesti do uklanjanja sadržaja i potencijalnih dodatnih mera u skladu sa zakonom.
  • Naš kanal je javno mesto. Ne objavljujte lične informacije koje ne biste želeli da podelite sa nepoznatom osobom. Savetujemo da ne objavljujete bilo kakve lične podatke, poput adrese, e-mail adrese ili telefonskog broja.

Ukoliko imate pitanje o nekom našem proizvodu ili usluzi, molimo vas da nas kontaktirate putem naše kontakt stranice.