Počele su prijave za dodelu bespovratnih sredstava iz oblasti poljoprivrede


28. april 2023

Program održivog lokalnog razvoja ulazi u drugu fazu. Prijave za bespovratna sredstva namenjena razvoju poljoprivrede dostupne su na internet stranici i u Info centrima kompanije u Loznici i Brezjaku. U okviru Programa održivog lokalnog razvoja poljoprivrednih delatnosti, biće dodeljena bespovratna sredstva u vrednosti od 120.000 evra. Evaluaciju će vršiti nezavisna komisija koju čine eksterni stručnjaci iz oblasti poljoprivrede i predstavnici kompanije Rio Sava na osnovu unapred definisanih kriterijuma.

S obzirom na veliki interes i značajan broj kvalitetnih prijava u prvoj fazi, Program omogućava da komisija tokom procesa evaluacije i selekcije prijava preporuči povećanje broja grantova. Kompanija zadržava pravo da prihvati ili odbije ovaj predlog u zavisnosti od procenjenog budžeta.

Napomena: Ovaj program je uspostavljen kao deo stalne posvećenosti Rio Save da doprinese razvoju lokalne zajednice. Nastavljamo da poštujemo odluku Vlade Republike Srbije iz januara 2022. i nastavljamo da poštujemo sve važeće zakone Republike Srbije.

Program je uspešno završen. Zahvaljujemo se svim učesnicima na interesovanju i aplikaciji.